Index Vakbarát Hírportál

Mentőorvos csapódott bele egy másik autóba Törökszentmiklóson

2019. február 16., szombat 16:20

"A már előzésben lévő, esethez igyekvő mentős előtt próbált még bekanyarodni balra a szürke Suzuki. A sofőrnek volt kiszállás után egy eszméletvesztése, a többiek (első vizsgálatra) könnyű sérülésekkel megúszták. Mindenkit kórházba szállítottak" - írta egy olvasónk, és csatolt hozzá egy képet az összetört autókról.

A baleset részleteiről megkérdeztük a rendőrséget, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. A katasztrófavédelem közleményében azt írta: "összeütközött két személyautó a 46-os főúton, Törökszentmiklós térségében. A műszaki mentést a város önkormányzati tűzoltói végzik. Az első hírek szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják. A beavatkozás ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom."

Frissítés: A rendőrség válaszolt kérdéseinkre, azt írták:

"A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset 2019. február 16-án 12 óra 30 perc körül történt Törökszentmiklós belterületén. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsival közlekedő férfi a Dózsa György út és a Széchenyi út kereszteződésében balra kanyarodott, miközben ismeretlen okból figyelmen kívül hagyta az őt előző, megkülönböztető hang és fényjelzést használó orvosi felvezető mentő szolgálati személygépkocsit, melynek során a bal oldali forgalmi sávban összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a civil autóban utazó 5 személy könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit."

Rovatok