Index Vakbarát Hírportál

Ráfenyítettek a Tények stábjára a vittulás verekedők rokonai

2019. március 3., vasárnap 11:43

Rátámadtak a Tv2 Tények stábjára a bíróság előtt a Kertész utcai tömegverekedők – számolt be a TV2. A forgatócsoport a Markó utca előtt az utcán készített egy anyagot; a témát az a férfi szolgáltatta, aki még körözés alatt lévő társával egy rakás embert vert meg február 21-én a bulinegyedben.

Mint arról az Index beszámolt, a két férfi minden ok nélkül bántalmazta súlyosan a Vittula közönségét, egy nőnek a fogait rúgták ki, egy olasz férfinak betörték betörték az arccsontját, de sok további áldozatuk is volt. A kihívott rendőrök ugyan nagy erőkkel érkeztek ki, de hamarosan csak egy járőrpáros maradt, akik azt mondták, nem tudnak mit tenni, noha a tanúk és az áldozatok elmondták nekik hogy a két elkövető a szomszédos házba menekült be.

Miután az ügy nyilvánosságot kapott, már a rendőrség is komolyabban foglalkozott az üggyel, és hamarosan elkapták az egyik férfit. Az ő ügye került most a bíróság elé, ezért ment ki a Tények stábja is. A tévé beszámolója szerint a Kertész utcai verekedő rokonai lökdösték a Tények operatőrét, a felvételeken csak azt látni-hallani egyértelműen, hogy szidalmazzák és veréssel fenyegetik a tévéseket:

Engem ne filmezzél, mert szétbaszlak, te kutya!

– többek között.

A TV2 bejátszása az esetről:

Rovatok