Index Vakbarát Hírportál

Orbán, a kamu drog és a felcsúti sziget

2019. március 22., péntek 13:57

A tizenévesek sok szempontból egész másként viselkednek az online világban, mint az idősebb generációk. 15 másodperces videókat posztolnak, mert állítólag ez a generáció egyszerre ennyit tud befogadni. Ezért a múltkor fogtunk 3 népszerű sztorit, és megpróbáltuk összefoglalni őket 15 másodpercben. A cikk megjelenése után tininél idősebb korú olvasóink is jelezték, sokszor ez a nyúlfarknyi információ is bőven elég lenne nekik, hogy átlássák a lényeget, és ne kelljen tízezer karakteren átrágniuk magukat.

Rajtunk ne múljon, következzék a

Heti Hírmondó Sietőseknek!

1. Valahogy felfüggesztődött a Fidesz tagsága az Európai Néppártban

Az Európai Néppárt (EPP) közgyűlése szerdán úgy döntött, hogy vizsgálatot indítanak a Fidesszel szemben, és a vizsgálat idejére a Fidesz önként felfüggeszti a tagsággal járó jogait az európai pártszövetségben. Hogy micsoda?

2. Felhívták a figyelmet a drogkereskedőkre, elvitték őket a rendőrök

A valódi drogkereskedelem mellett a bulinegyedben megjelentek az átverős dílerek is, akik kamu drogokat próbálnak rásózni erőszakosan a külföldiekre. Két srác megpróbált tenni a dolog ellen, a rendőrőrsön találták magukat. Hogy mi van?

3. Mesterséges sziget is épül Felcsúton

Felcsúton bolondgombaként teremnek a nagyszabású projektek: most több mint 200 millió forintos uniós támogatás keretében mesterséges sziget készül. Hogy milyen sziget?

Bár tudjuk, hogy Önök sietősek, ezért ezt már el sem olvassák, köszönjük a türelmet, és jövő héten is várja önöket a Heti Hírmondó Sietőseknek! (Még sietősebbeknek röviden HHS)

Rovatok