Index Vakbarát Hírportál

Megvert két tizenévest egy férfi, mert zaklatták a lányát

2019. március 28., csütörtök 08:55

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolja az Egri Járási Ügyészség egy egerbaktai férfival szemben, aki bántalmazott és megalázott két tizenévest, akik zaklatták a lányát. 

A vádlott lányát iskolába menet rendszeresen zaklatta, és molesztálta két iskolatársa - írja az ügyészség közleményében. Miután az apa tudomást szerzett a történtekről, egyik délután a buszmegállóban várta a buszt, mellyel a lánya jött haza az iskolából. A férfi először rátámadt a buszról leszálló 11 éves kisfiúra, aki tudomása szerint csúnyán beszélt a gyermekével. Először meghúzta a fülét, majd lábon rúgta, miközben a nyakát hátulról szorítva a lánya felé fordította, és bocsánatkérésre kényszerítette. Ezt követően egy 13 éves lányt is bántalmazott, elkapta a tarkóját, pofon ütötte, majd arra kényszerítette, hogy térden állva kérjen bocsánatot a lányától. Miután ez megtörtént még hátba is rúgta a lányt. A lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfival szemben két rendbeli 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint egy rendbeli könnyű testi sértés vétségével vádolja az apát. A férfi büntetlen előélete miatt felfüggesztett börtön kiszabását kérik a bíróságtól. 

Rovatok