Index Vakbarát Hírportál

A Fidesz, a Mi Hazánk és az MSZP-Párbeszéd kapta a királyi plakáthelyeket

2019. április 12., péntek 11:41

Akár ötszörös árkülönbség is lehet párt és párt között.

A pártok plakáthirdetéseivel foglalkozik cikkében a hvg.hu. A lap szerint az sejthető, hogy az MSZP-Párbeszéd plakátok ugyanúgy a Publimontnál jelentek meg, mint a Fidesz, vagy a Mi Hazánk Mozgalom hirdetései, ahol Novák Előd bevallása szerint 20 ezer forint egy plakáthely.

A lap megkereste a Fideszt és az MSZP-t, hogy ők hol és mennyiért jutottak helyekhez, de az érintettek nem válaszoltak.

A Publimont tulajdonosa a Mészáros Lőrinc ügyvédjeként és régi barátjaként ismert Vörös József, de a cég sem reagált a lap megkeresésére.  

A DK  - Sebián-Petrovszki László pártigazgató elmondása szerint - átlagosan 100 ezer forintért jutott óriásplakátokhoz, de azt nem árulta el, hogy mely cégeknél, az azonban biztos, hogy nem a Publimontnál.

Mióta a Jobbiknak 662 milliójába került az olcsó kampány, a pártoknak nem árt vigyázniuk, mibe fognak bele, a Jobbik most nem is plakátol: Jakab Péter szóvivő azt mondta, az említett ÁSZ-büntetés miatt erre nincs pénzük. A Momentum eddig lepattant a plakáthely-tulajdonosokról.

Az LMP-nek viszont még lesznek plakátjai, de a párt sajtóosztálya egyelőre nem tudott erről további részleteket mondani.

Rovatok