Index Vakbarát Hírportál

Görögdinnyényi zacskókba rejtették a füvet a dílerek, de hiába

2019. április 13., szombat 07:56 | aznap frissítve

Egy olasz és két magyar drogkereskedőt fogtak el a Készenléti Rendőrség munkatársai még április 10-én, akiknél összesen 18 kilogramm marihuánát találtak, aminek 36 millió forint a piaci értéke.

A férfiak a gyanú szerint főváros-szerte értékesítettek kábítószert, ezért a rendőrök megfigyelték a tevékenységüket, és feltérképezték a csoport mozgását. A KR NNI munkatársai 2019. április 10-én akkor ütöttek rajta a kereskedőkön, amikor mindhárman együtt voltak egyikük autójában. A jármű átvizsgálásakor több csomagban összesen 5 kilogramm növényi törmeléket, a dílerek otthonaiban megtartott kutatások alkalmával pedig további 13 kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint a porciózáshoz és csomagoláshoz szükséges eszközöket találtak ,és foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök a három férfit – elfogásukat követően – gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

(Police.hu)

Rovatok