Index Vakbarát Hírportál

Leváltotta a Momentum a parkolási ügyekről posztoló vezetőjét

2019. április 14., vasárnap 20:17 | aznap frissítve

Nem egészen egy nappal azután, hogy egy meglepően finomkodó posztot tett közzé a párt Facebook-oldalán, leváltották Nagy Tibort, a Momentum ferencvárosi vezetőjét  - írja a 444.hu

A visszahívott alapszervezeti elnök szombati posztjában kifejtette, a parkolási maffiában résztvevő politikusoknak is kijár az ártatlanság vélelme, illetve egyáltalán nem korrekt "újra és újra leírni, hogy valaki feltárta a hely parkolási maffia sötét ügyeit" . 

A Momentum hivatalos Facebook-oldalán reagált a történtekre:

A Momentum mélységesen elítéli a korrupciót és annak minden formáját, függetlenül attól, hogy kormánypárti vagy ellenzéki szereplők állnak mögötte.

A Momentum a ferencvárosi alapszervezeti vezetője által a 9. kerületi egyeztetések kapcsán írt posztja miatt kezdeményezi az 9. kerületi elnökség visszahívását. A poszt számos olyan állítást tartalmaz, amely a Momentumtól távol áll, és amelyet a Momentum teljes tagsága és vezetése mélyen elítél. A Momentum elnöksége ennek érdekében azonnal összehívja a párt Választmányát, amely dönthet az alapszervezeti vezetők leváltásáról.

Rovatok