Index Vakbarát Hírportál

Nincs áram a Corvin plázában és a környékbeli házakban

2019. július 2., kedd 11:15

A Corvin Plaza a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy nincs áram a bevásárlóközpontban. Azt írták, hogy a meghibásodás a szolgáltatónál bekövetkezett probléma miatt lépett fel, a szakemberek nagy erőkkel dolgoznak.

Mint az ELMÜ kommunikációs igazgatójától, Boross Norberttől megtudtuk, egy 9. kerületi transzformátor állomásnál több kábel megsérült, ezért nemcsak a plázában, hanem több környékbeli házban sincs áram. Boross szerint sajnos mindennapos, hogy építkezések környékén egy markológép átvág több kábelt, lehetséges, hogy most is ez történt, de egyelőre még nem tudják, hogy ezúttal pontosan mi történt. A szakembereik már dolgoznak a hiba elhárításán, reményeik szerint fél-egy órán belül helyreáll a szolgáltatás.

Frissítés 14:05-kor: Az áramszünet még mindig tart, ugyanis mint kiderült, öt kábelt vágtak el a közelben egy építkezésnél. A Corvin Plazát ellátó két kábelt sem sikerült még helyreállítani. Boross Norbert tájékoztatása szerint a munkálatok még órákig eltarthatnak.

Frissítés 17.40-kor: Ismét van áram a Corvin Plazában. A szolgáltatónak sikerült elhárítani a meghibásodást, így remélik, hogy minden üzlet ki tud nyitni még a délután folyamán, áll a plaza közösségi oldalán.

Rovatok