Index Vakbarát Hírportál

Másik pornószájton jelentek meg a Borkai-videók

2019. október 10., csütörtök 08:18 | aznap frissítve

A Pornhub pornóoldalról már kedden törölték a Borkai Zsoltról és Rákosfalvy Zoltánról készült orgiavideót. Ezt a képen szereplő jogtulajdonosok, azaz Borkai és Rákosfalvy kérhette, hiszen a róluk készült felvételek a tudtuk és beleegyezésük nélkül kerültek nyilvánosságra. 

A győri fideszes polgármestert lebuktatni akaró Az ördög ügyvédje blog azonban nem sokkal ezután egy másik pornószájton jelentette meg a felvételeket. Ezek a már nagyrészt ismert jelenetekből álló, összevágott videók azonban valamivel bővebbek, mint a korábbiak.

Az egyiken például a kamera előtt bevillan egy kilakkozott körmű női kéz. A botrány kirobbanása óta kérdéses, ki készíthette a felvételt. Ez a villanás arra is utalhat, hogy a luxusjachton vendégeskedő egyik nő videózhatta az orgiát.

Frissítés: Információink szerint a felvételeket azonban a szexparti egyik férfi résztvevője készítette titokban. Az a fiatalember, aki a nőket hozta a hajójra. Feltehetőleg egy szemüvegbe épített kamerával, barátnőjével a többiek között elvegyülve rögzítette a történteket, a szemüveg-kamera miatt tűnik úgy néha a nézőnek, mintha a szereplők a kamerába néznének. 

Rovatok