Index Vakbarát Hírportál

Érd új polgármestere elásná a csatabárdot a helyi fideszes országgyűlési képviselővel

2019. október 18., péntek 14:21

Érd új polgármestere, az ellenzék közös támogatottja, Csőzik László elásná a csatabárdot a városban, és békülő kezet nyújtott Aradszki András, Pest megye 1. számú választókerületi országgyűlési képviselőnek.

Csőzik erről szóló Facebook-posztjában megköszönte a képviselőnek, hogy gratulált neki a győzelemhez, és „ami volt, elmúlt”.

Mint írja:

Eddig sem álltunk egy politikai oldalon. Nyilván eztán sem fogunk. Ám elmondtam és megígértem Érd polgárainak, hogy ez az elkövetkező öt évben mit sem fog számítani. Egyedül Érd, az érdiek és a város fejlődése számít. Szeretném, ha most nem azt néznénk, ami elválaszt minket egymástól, hanem azt, ami összeköt. Ez pedig Érd szeretete, a város sorsa iránti elkötelezettségünk. (...)

Nem tehetjük meg ezzel a várossal, hogy holmi politikai nézetkülönbségek okán, vagy kettőnk rivalizálása, netán ellentéte miatt ez a jobb sorsra érdemes település hátrányt szenvedjen! Így arra kérlek, nyissunk új lapot, nyissunk új fejezetet Érd életében! Legyen közös jövőbeni munkánk egyetlen témája Érd, Érd jövője.

Érden kiélezett volt a helyzet az önkormányzati választás előtt, egy, a Fidesz frakciójából tavaly kirakott önkormányzati képviselő, Tekauer Norbert elindult a választások előtti fideszes polgármester ellen, és élettársa a Facebookon teregette ki az érdi városvezetés szennyesét. T. Mészáros András 2006 óta volt Érd polgármestere, most Csőzik László, az ellenzéki összefogás jelöltje  nyerte meg  a polgármester-választást.

A magánéleti bosszúdrámával ebben a cikkünkben foglalkoztunk bővebben>>>.

Rovatok