Index Vakbarát Hírportál

A választásokig törölte privát Facebook-fiókját a Fidesz győri polgármesterjelöltje

2020. január 16., csütörtök 19:55 | négy éve frissítve

„Nincsen rejtegetnivalóm, de tíz nappal a választás előtt már csak a kampányra szeretnék koncentrálni” – mondta megkeresésünkre Dézsi Csaba András, a Fidesz győri polgármesterjelöltje. Azután hívtuk fel a politikust, hogy csütörtökön törölte privát Facebook-oldalát, és már csak a hivatalos közéleti oldala érhető el.

Mint lapunknak kifejtette, nemcsak ő, hanem felesége is megszüntette a Facebook-oldalát. A döntés hátterében pedig mindössze annyi áll, hogy külön szeretné választani a magánéletet és a közéletet, az elkövetkező tíz napban pedig csak utóbbit szeretné Facebookon működtetni.

Úgy érzi, már mindenki megnézhette a privát oldalát, és leszedhette azokat a képeket, amiket akart. Némely fotójából mém is készült, ezek közül volt olyan, ami tetszett neki. Dézsi azt is elmondta, hogy a Facebook-oldalán az utóbbi időben megjelentek olyan hozzászólók, akik név és profilkép nélkül mondtak negatív véleményt. Szerinte ők az ellenzéki oldalhoz köthetőek. 

A politikus azt ígéri, a jövő vasárnapi választás után visszaállítja a privát Facebook-fiókját is, hiszen mint hangsúlyozta, nincs semmi titkolnivalója vagy rejtegetnivalója. 

Január 26-án lesz időközi választás Győrben, mert az október 13-án megválasztott polgármester, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről, miután szexvideó jelent meg róla egy horvátországi luxusnyaralásról. A Fidesz Dézsi Csaba András kardiológust, míg az ellenzéki pártok az MSZP győri szervezetének elnökét, Pollreisz Balázst indítják

Rovatok