Index Vakbarát Hírportál

Felpofozta a végrehajtót egy bajai nő, leszúrással fenyegette

2020. február 12., szerda 13:45 | négy éve frissítve

Hivatalos személy elleni erőszak miatt vádat emeltek egy 53 éves bajai nő ellen, aki 2019 májusában Baján egy végrehajtási eljárás miatt leszúrással fenyegetett, és megpofozott egy végrehajtót - közölte az ügyészség. Az esetről videót tettek közzé:

Megpofozta és leszúrással fenyegette a végrehajtót egy nő

A zaklatott állapotban lévő nő nagykorú fiával együtt érkezett, az ellene indult végrehajtási ügyben akart tájékozódni egy ingatlan kiürítéséről.

Az iroda ügyfélfogadó szobájában leültek az egyik asztalhoz, velük szemben a végrehajtó és egy adminisztrátor foglalt helyet. A végrehajtó ezután tájékoztatni kezdte a végrehajtásról.

A vádlott hangosan veszekedni kezdett a végrehajtóval, a vita hevében szidni kezdte, majd azzal fenyegette meg, hogy le fogja szúrni. Ekkor a férfi felállt a tárgyalóasztaltól, és a vádlottnak ajtót mutatva felszólította, hogy távozzon. A nő is felállt az asztaltól, de nem ment ki az irodából, hanem a hivatalos személynek minősülő végrehajtót  jobb tenyérrel pofon ütötte.

A végrehajtó a bal arcfele zúzódást szenvedett az ütés miatt. A rendőrséget is kihívta, és lefoglalták az iroda biztonsági kamerája által felvett videót. A 8 napon belül gyógyuló sérülés miatt nem kérte a vádlott megbüntetését.

A szabadlábon védekező nő ellen a rendőrség egyébként embercsempészés miatt is nyomoz. 

Rovatok