Index Vakbarát Hírportál

Farúddal fizettek a szolnoki pizzafutárnak

2020. március 3., kedd 16:24

Egy forró pizza, hiányzó 10 forint, és egy méretes farúd a főszereplője annak a bűnügyi történetnek, amit a police.hu rendőrségi honlap tárt a szélesebb olvasóközönség elé.

Történt hétfőn, hogy egy ételfutár a megrendelt pizzát szállította ki este 7 óra körül Szolnok egyik családi házához. A pizza kifizetésekor a futár nem tudott tíz forintot visszaadni az éhes megrendelőnek, ezért egyre élesebbé váló üzleti konzultáció alakult ki köztük. 

A szájkendót végül valódi botcsörtetés követte. A férfi az udvarról kihozott egy másfél méter hosszú farudat, kiai!-t (vagy valami ilyesmit) kiáltott harci kedvének megmutatására, majd fumikomi kíséretében rácsapott a lőccsel az ételszállító autó tetejére. Az incidensben a pizzafutár nem sérült, de anyagi kár keletkezett.  

A feljelentés után a rendőrök a lakásán elfogták a garázdálkodót, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

A szolnoki pizzafutár egyébként sokkal jobban járt, mint egri kollégája, akit egy szemtanú szerint ostorral vagy kutyapórázzal kezdtek verni, elvették a pénzét, majd még a bukósisakját is megrugdosták.

Rovatok