Index Vakbarát Hírportál

Részegen vezetve okozott balesetet, ezután derült ki, hogy jogsija sincs

2020. április 4., szombat 18:43

Április 3-án, pénteken délután egy törökszentmiklósi férfi Szolnok belterületén közlekedett, amikor a belső sávból a külsőbe váltva nekiment egy külső sávban közlekedő másik autósnak - írja a Police.hu.

Kihívták a rendőröket, akik megállapították, hogy a férfi ittasan vezetett. A rendőrök ezután azt is megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Szintén szombati hír a Police.hu-ról, hogy lezárult a nyomozás egy bódultan motorozó férfival szemben, akit még tavaly július 20-án éjjel állítottak meg Balatonfüreden, és kiderült, hogy mielőtt motorra szállt valamilyen kábítószert fogyasztott.

A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alátámasztotta, hogy a budapesti lakostól lefoglalt anyagmaradványok kábítószernek minősülnek, továbbá a sofőr a járművezetés időpontjában bódító hatású szer befolyása alatt állt. A férfi ellen kábítószer birtoklása vétség és járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

Rovatok