Index Vakbarát Hírportál

Jogosítvány nélkül, bicikliúton száguldva menekült a rendőrök elől egy autós Kaposváron

2020. április 22., szerda 21:42

Kerékpárúton száguldva menekült, majd szemből hajtott bele egy körforgalomba egy autós Kaposváron, miközben a rendőri igazoltatás elől próbált éppen meglépni, derül ki az RTL Klub szerdai híradásából.

Az autót a 67-es út kaposvári szakaszán akarták ellenőrizni a rendőrök még múlt pénteken, de az nem állt meg, továbbhajtott Szigetvár felé, majd egy mellékutcán keresztül a belváros felé menekült, ahol az egyik legforgalmasabb utcán repesztett végig. A sofőrt három kilométeren keresztül üldözték a rendőrök, végül egy külvárosi utcában sikerült elfogniuk, miután a kocsit hátrahagyva, gyalog próbált meg elmenekülni.

Az RTL Híradó információja szerint a 37 éves férfi jogosítványát a rendőrök már évekkel ezelőtt elvették, ő mégis rendszeresen száll autóba, ezúttal épp egy kölcsönkapott kocsit vezetett, amikor a rendőrök felismerték, majd igazoltatni próbálták.

A sofőr menekülés közben több piroson is áthaladt, más járművek – köztük egy busz – vezetőit hirtelen irányváltásra és vészfékezésre kényszerített, ezért közúti veszélyeztetés miatt indítottak ellene nyomozást. A rendőrség további sértettek és tanúk jelentkezését is várja.

Rovatok