Index Vakbarát Hírportál

Ragasztott szemöldöke lehetett a pécsi bankrablónak

2020. június 2., kedd 15:01

Többször írtunk már arról, hogy egy férfi május 12-én 15:20-kor Pécsett, a Komlói úton szájmaszkkal az arcán fegyverrel kirabolt egy bankot, és miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Legutóbb megírtuk, hogy 1 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel, előtte pedig pisztolyos képeket tettek róla közzé. 

Az új fejlemény az ügyben, hogy a rendőrség fantomképeket készített az elkövetőről, itt lehet megnézni mind a három fantomképet, amik közül ez az egyik:

Az elkövetőt továbbra is nagy erőkkel keresi a felállított nyomozócsoport. Szerintük nem zárható ki, hogy a rabló valamilyen módon megpróbálta megmásítani a kinézetét. Az arcelemzés szerint feltételezhető, hogy a férfi arca teljesen szőrtelen, így a szemöldöke lehet ragasztott is. 

Sapka nélkül hátha könnyebb:

Az első bejelentés a rendőrségre egyébként a rablást követő tizedik percben érkezett, a rendőrök egy percen belül kiértek, és megkezdték a forrónyomos üldözést. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, hívja a 06-72-504-400-as számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámon, esetleg a 107, vagy a 112 központi segélyhívókon.

Rovatok