Index Vakbarát Hírportál

Az almafák helyett a nemi szervét mutogatta a férfi a szomszéd kislánynak

2020. szeptember 1., kedd 14:41 | aznap frissítve

A Szikszói Járási Ügyészség egy 42 éves férfi ellen emelt vádat szeméremsértés bűntette miatt.

Egy szeméremsértő férfiről számolt be az ugyeszseg.hu, aki a hivatal információ alapján a 42 éves férfi elcsalt a szomszédban lakó kislányt a saját telkére, ahol meg nem engedett módon viselkedett vele.

Az eset tavaly nyáron történt egy borsodi faluban, ahol a vádlott a házának udvaráról figyelte a szomszédos lakóház kertjében játszó kislányt, aki testvéreivel és más ismerős gyerekekkel együtt múlatta az időt. 

Előre eltervezte

A férfi egyszer csak átment az önfeledten szaladgáló gyerekekhez és a kiskorú lányon kívüli valamennyi gyermeket trágár szavakkal elzavarta. Amikor egyedül maradt a leánnyal arra kérte, hogy menjen el vele egy másik ház kertjébe megnézni az ottani almafákat. 

A kislány nem csak a gyermeki naivitás miatt nem gyanakodott, hanem mivel a szomszédban lakó férfiról volt szó, ismerte, ezért bízott benne. Így a gyermek a férfival tartott, aki az ingatlan egy félre eső helyén a kislány jelenlétében szeméremsértően viselkedett. A kiskorú ezt látva a férfi marasztalása ellenére elfutott a helyszínről, és otthonában a szüleinek elmesélte a történteket.

Az ügyészség az egyébként már büntetett előéletű férfira felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte, illetve indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat véglegesen tiltsa el bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gyógykezelését végezné.

Rovatok