Index Vakbarát Hírportál

Az elátkozott fürdőszobaszőnyeg bosszúja

2021. február 4., csütörtök 16:43

Egy hétköznapi tárgy rövid időn belül két személyt is kórházba juttatott Budapesten – az érdekes esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be a Facebook-oldalán.

A mentősök beszámolója szerint egy nyolcvan év körüli nőhöz riasztották őket a hét elején a fővárosban. A szakemberek perceken belül a helyszínre értek, ahol megtudták, hogy a nehezen járó nő megcsúszott és elesett a fürdőszobában. Miközben a sérültet vizsgálták, a férje hihetetlen átéléssel igyekezett rekonstruálni a balesetet, és elárulta azt is, hogy

ő mérhetetlen módon gyűlöli azt a fürdőszobai szőnyeget, amin a neje ELCSÚSZOTT

Emellett azt is megosztotta a dolgozó mentősökkel a férj, hogy számos alkalommal szeretett volna megszabadulni a kárpittól, ám az asszony nem engedte.

A férfi szitokszavai alatt, melyekkel a szőnyeget minősítette, hirtelen ő is hatalmasat esett, megcsúszva a balesetveszélyes tárgyon. 

A férj esését tehetetlenül szemlélő mentősök hivatásuknak megfelelően tették a dolgukat, és férfit is ellátták a balesete után. 

Ezt követően a sérüléseket okozó szőnyeget még a kórházba indulás előtt (már az asszony engedélyével) ők maguk dobták ki.

Rovatok