Index Vakbarát Hírportál

Meggyűlt a baja a helyi Thorral a tolnanémedi polgármesternek

2021. február 27., szombat 06:20

Tolnanémedi polgármestere tett bejelentést a Tamási Rendőrkapitányságon pénteken délelőtt, mert a település mellett levő földterületen egy önkormányzati út kimérésekor szóváltásba keveredett egy helyi földtulajdonossal, aki erőszakkal fenyegette, ezért végül nem tudta elvégezni a munkáját  közölte a rendőrség.

A feljelentő a helyszínre kiérkező rendőröknek elmondta, hogy az önkormányzat tulajdonába tartozó út pontos helyének megállapítása és kijelölése miatt egy földmérővel ment ki a területre, ahová az egyik, az út nyomvonalával szomszédos föld tulajdonosa nem akarta beengedni.

A férfi ingerülten kiabálni kezdett, majd az út kijelöléséhez használt karók leveréséhez előkészített kalapácsot felemelte, és legalább egy alkalommal a sértett felé ütésszerű mozdulatot tett. Végül a föld tulajdonosa csak saját fia többszöri kérésére rakta le a kalapácsot.

A nyomozók helyszíni szemlét tartottak, és az elsődleges intézkedéseket követően az eset ügyében előállították az 53 éves Tolnanémediben élő férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eset körülményeinek teljeskörű vizsgálatát a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Rovatok