Index Vakbarát Hírportál

Lezárták a Ferihegyi utat

2021. március 3., szerda 15:42

Három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Budapesten, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A tűzoltók kiemeltek egy embert egy összeroncsolódott autóból − tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A Semmelweis utca környékén történt balesethez a fővárosi és a reptéri hivatásos tűzoltók vonultak ki. A műszaki mentés idejére három sávot lezártak. A rendőrség negyed négy körül arról adott ki közleményt, hogy a balesetben többen megsérültek, az utat teljes szélességében lezárták. 

Az Útinform közlése szerint máshol is számíthatnak fennakadásra az autósok: az M5-ös autópályán a főváros irányába, Újhartyán térségében az út repedéseit öntik ki. A 43-as kilométernél a külső sávot lezárták, a munkaterület mögött lelassul a haladás.

Baleset nehezíti a közlekedést az M0-s autóút keleti szakaszán is, az M3-as autópálya felé, a 37-es és a 42-es kilométernél. Mindkét helyszínen egy sáv autózható, jelentős, több kilométeres a torlódás, legalább fél óra a pluszmenetidő – írják. 

Rovatok