Index Vakbarát Hírportál

Mihalik Enikő: Ideális esetben, én úgy gondolom, hogy a gyerekem már diplomával fog születni

2021. március 14., vasárnap 21:43

Mihalik Enikő a héten váratlanul bejelentette, hogy férjhez ment, sőt gyermeket is vár Korányi Dávidtól. Most az Index kamerája előtt mesélt közeli és távoli terveiről, karanténozásról és anyaságról. A modell jelenleg női szabónak tanul, ezért egy kétszűkítős ceruzaszoknya szabásmintáját is elkészítette nekünk.

Mihalik Enikő interjú az Indexen

Mihalik Enikőnek nagy tervei vannak: a modellkedés mellett a divatszakma más területeibe is szeretne belekóstolni a jövőben. Szabásmintát is azért rajzolt kameráink előtt, mert jelenleg női szabónak tanul. Szeretne olyan tervező lenni, aki bele tud szólni a ruhakészítés minden munkafolyamatába. A márkához egy párizsi butik adta az ötletet, ahol mindent helyben készítenek és alakítanak át. Amikor életében először betért ebbe a boltba, azonnal eldöntötte, hogy ő bizony ezzel szeretne foglalkozni. 

Természetesen az interjú során szóba került a múlt hét nagy híre is. Mihalik Enikő élete fenekestül felfordult az elmúlt egy évben: szinte teljesen titokban férjhez ment Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadójához, Korányi Dávidhoz; az esküvőn maga a főpolgármester is jelen volt. 

Szeretne laza anyuka lenni, párja, Korányi Dávid azonban rögtön babakönyveket kezdett bújni, ahogy kiderült, hogy apa lesz. Enikő, bár általában óvja privát szféráját, úgy döntött, hogy a várandóssággal kapcsolatban mégis több dolgot megoszt a nyilvánossággal. Ezért is indította újra többek között YouTube-csatornáját, ahol a babavárásról is szó esik, és a tervek szerint hetente érkeznek majd új részek. Azt viszont már most tudja, hogy nem szeretné reklámfelületként használni a kislányát.

A modell az interjúban azzal is viccelődik, hogy nincsenek túlzott elvárásai a szíve alatt hordott kislánnyal szemben, csak annyi, hogy gyönyörű és okos legyen. 

Ideális esetben, én úgy gondolom, hogy a gyerekem már diplomával fog születni

– teszi hozzá viccből.

Rovatok