Index Vakbarát Hírportál

Vágó István kemény kommentben ment neki Menczer Tamásnak

2021. március 16., kedd 18:44

Nem hagyta szó nélkül Vágó István Menczer Tamás hétfői Facebook-posztját. Akkor ugyanis a külügyi államtitkár azért megsértődött, amiért a televízió műsorvezető, a Demokratikus Koalíció politikusa többször is nem kedves jelzővel illette.

Vágó egy kommentben jelezte, hogy valóban nem először nevezte Menczert „bukott sportriporternek”.

Mentségemre legyen szólva: előjött belőlem az a reflex, amit az önök sajtója váltott ki belőlem, miután propagandamédiájuk immár egy évtizede aggatta rám a »bukott kvízmester« epitheton ornansát. A hasonlóság közöttünk annyi, hogy mindketten sok évet dolgoztunk tévésként, a különbség pedig annyi, hogy az ön elvtársai engem kirúgtak, önt pedig kiemelték. A »bukott« jelzőre szerintem egyikünk sem szolgált rá

– fogalmazott Vágó, jelezve azt is, hogy az ellenzék nem oltásellenes, hanem bizonyos vakcinák hatékonyságáról és biztonságáról nyilvános dokumentáció hiányában  nincs kellőképp meggyőződve, és ennek hangot is ad.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy „a kormány azért dolgozik, hogy mindenkinek jusson vakcina” azt írta Vágó, hogy szerinte derék, de érdekesnek találja, hogy a közvetítő cégek körüli botrányról a hallgat. 

Rovatok