Index Vakbarát Hírportál

Videó: lefilmezte egy autós a magyar utak brutális ámokfutóit

2021. március 16., kedd 17:52

Egy igazán szorgalmas sofőr egy egész videós csokorral örvendeztette meg a bpiautósok közösségét, amelyben négy esetről beszámol részletesen, melyeket mind autójának biztonsági kamerája rögzített. 

Mellékelten csatolt videómban jól látható az az eset amikor az ember nem száguldozik, és ezt így díjazzák. Mellékelten megjegyzem, ha gyerekem aludt az autóban és a biciklije is a tetőn volt.

– vezeti fel anyagait a felvételeit közzétevő sofőr.

A második esetről ezt írja a viedó beküldője: 

Csepelen, a Teller Ede úton haladva tűnt fel egy ugyancsak sietős Opel Corsa. A vasúti kereszteződés után az első lámpánál (Budafoki út) a balra kanyarodó sávból bevágott az egyenesen haladóba, majd a Vermes Miklós utca kereszteződésnél sem nagyon zavarta a piros lámpa. A videón még talán látszik hogy a Károli Gáspár u. kereszteződésnél is hosszúnak találta a kocsisort és szintén a balra kanyarodó sávból előzte be az ott várakozókat. 

A harmadik veszélyeztetést is kommentálta: 

17:40 körül hazafelé tartottam a M3-as autópályán, nagyjából 110 km/h-val, Gödöllő közelében. Ekkor egy „kedves” autós úgy döntött, hogy a leállósávon kielőz néhány autót és kedvessége jeleként szépen megszórja őket minden „jóval”.

A montázs utolsó darabjához a következőket írta a sofőr:

Egy döbbenetes előzést láthatunk a a 31-es főúton, amielymég múlt hét hétfőn történt délben.

Rovatok