Index Vakbarát Hírportál

Rákay Philip: A harmadik világháború zajlik

2021. március 17., szerda 10:21

Rákay Philip szerint még a legkevésbé előnyös arcát mutató Fidesz is jobb, mint a baloldali „szörnykoalíció”. Az MTVA korábbi intendánsa a Magyar Nemzetnek adott interjúban úgy fogalmazott:

a fő kérdés tehát nem az: szereti-e valaki Orbán Viktort és kormányát vagy sem, jóval többről van szó. A történelem zsákutcájába vezető, haladónak hazudott, ám teljesen meddő, életellenes, globalista agyrém áll szemben a patrióta, családközpontú, keresztény világgal. Erről szól majd 2022.

Rákay Philip úgy véli, nem a Fidesz-oligarchia „politikai bulvár kategóriába tartozó, sokszor felhánytorgatott” jachtozása a lényegi kérdés, hanem a migráció. 

A nyílt társadalmat éltető hálózat – politikusnak álcázott – ügynökei 34 millió bevándorlónak adnának állampolgárságot és szavazati jogot egy utópisztikus idiotizmusra hivatkozva. Ha egyszer kiengedjük ezt a szellemet a palackból, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el

– fejtette ki. Ami a szörnykoalíciót illeti, szerinte az képes „el- és kiárulni” az országot idegen érdekeknek.

Nem véletlenül fogalmazok sokszor úgy, hogy a harmadik világháború zajlik.

– mondta. A jachtozással kapcsolatban hozzáfűzte, hogy  egyáltalán nem tartja bűnös dolognak, hogy kialakult egy vagyonos nagyvállalkozói réteg a jobboldalon. Az Index már korábban írt róla, hogy Rákay Philip  szerezte meg azt a százmilliós badacsonyi villát, amely korábban Orbán Viktor vejéé, Tiborcz Istváné is volt.

Az influenszerként ismert egykori műsorvezető heti videói egy hónap alatt  kétmillió-kétszázezer embert értek el, miközben „genderideológiás” posztját a Facebook fél órán belül letiltotta. Ennek kapcsán jegyzi meg, hogy a Facebook és a Twitter folytatja „a tilt, tűr, támogat” kommunisták által évtizedeken folytatott „aljas hagyományát”. 

Rovatok