Index Vakbarát Hírportál

Délben lezárják a Keleti pályaudvar alagsorát

2021. március 23., kedd 07:35

A Keleti pályaudvaron március 23-án déltől lezárják az alagsort, valamint a metrószintről a vágánycsarnokba vezető lépcsőt az utascentrum hamarosan kezdődő építésének előkészületei miatt – írja a Mávinform Facebook-oldala. 

A bejegyzésben kifejtik, hogy a peronszint a Baross tér felőli főbejáraton, valamint a Thököly út, illetve a Kerepesi út felőli bejáratokon közelíthető meg. A korábban a főbejáratnál lévő automaták helyett a MÁV a Kormányablak előtti és a Kerepesi úti csarnokban lévő jegykiadó-automatákat, a MÁV-applikációt, illetve a megújult ELVIRA felületét ajánlja a menetjegyek és bérletek megváltására. 

Ha azonban mindenképp a pénztárban szeretne jegyet venni, arra is van lehetősége a 9. vágány melletti, 6:30-tól 19:15-ig nyitva tartó belföldi pénztárban, valamint a 6. vágány melletti, 3:45-től 1:00-ig üzemelő, belföldi menetjegyváltást is biztosító nemzetközi pénztárban.

A csomagmegőrző viszont most nem üzemel, majd később a Lotz-terem és a nemzetközi pénztár közötti folyosórészen lesz elérhető a szolgáltatás.

Rovatok