Index Vakbarát Hírportál

Videó: a villamossíneken előzött az audis a Margit hídon

2021. április 22., csütörtök 12:39

Két elképesztő felvétel készült, két olyan autósról, akik feltehetőleg elég türelmetlenek, és nem zavarják őket a közlekedési szabályok. 

A videót ismét a bpiautósoknak küldte el egy sofőr, aki olyan autóvezetőkről készített felvételeket, akik egyéni módon értelmezik a KRESZ-t, és a maguk igényei szerint alakítják annak szabályait. 

„Nagyon sietős dolga lehetett az úriembernek, úgyhogy csinált magának egy új sávot. A mögöttem jövő fordos éppen előzni készült, ha nem veszi észre, nagy baj lehetett volna belőle” – mondta a felvétel beküldője.

A második felvétel nem a Vissza a jövőbe című híres filmtrilógia egyik jelenete, bár lehet, hogy a jármű időutazásra készült. Az elképesztő gyorshajtást Soroksáron, lakott területen belül rögzítették, még a felvételt lelassítva is alig állapítható meg a jármű típusa.

Annyi észrevételem van a dologgal kapcsolatban, hogy minél inkább betartom a sebességkorlátozást, annál több – a videóban is látható – reakciót kapok. Úgy érzem, az autóvezetők többségét idegesíti, ha valaki a megengedett sebességet betartva közlekedik 

– vallja be a videót rögzítő sofőr.

Rovatok