Index Vakbarát Hírportál

Feladta magát a férfi, aki arcon lőtte ismerősét Józsefvárosban

2021. május 19., szerda 17:57 | aznap frissítve

Gumilövedékkel arcon lőttek egy férfit Józsefvárosban, a rendőrség azonosította a támadás elkövetésével gyanúsított férfit – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerda délután. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a huszonhat éves Oláh Pál szerda este Budapesten, a VIII. kerületi Nagytemplom utcában vitát követően gumilövedékes pisztollyal arcon lőtt egy másik férfit, aki könnyebben megsérült. Az elkövetéssel gyanúsítható férfi elmenekült, a józsefvárosi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene, jelenleg is nagy erőkkel keresik – közölte a rendőrség.

A rendőrség este tudatta, hogy a körözés alapján önként jelentkezett a VIII. kerületi rendőrkapitányságon az a férfi, aki a gyanú szerint gumilövedékes pisztollyal megsebesítette ismerősét. A 25 éves férfi ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Őrizetbe vették, a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Rovatok