Index Vakbarát Hírportál

Videó: hirtelen fékezés a belső sávban, elképesztő jelenetsor játszódott le Budapesten

2021. május 25., kedd 18:05

Egy Volswagen Passat vezetője egyik pillanatról a másikra, minden előzmény nélkül megállt a járműmével a belső sávban, majd egy laza y fordulóval, áthajtott a záróvonalon, miközben megfordult, illetve átment két gyalogátkelőhelyen és a hozzájuk tartozó járdaszigeteken is. 

A veszélyes manőverek sorozatáról készített felvételt egy arra járos autós a bpiautósok portálnak küldte el. Egy ilyen felvételt látva felmerül az emberben a kérdés, hogy mi is történhetett, talán rájött a sofőr, hogy a gázt nyitva hagyta otthon, esetleg lelki szemei előtt megjelentek a nyertes lottószámok, netán a régóta vágyott nő jelezte, hogy végre az övé lesz? Nem tudni, bár a felsorolt esetek sem engedik az elkövetett szabálysértéseket.

„Az elmúlt időszakban voltam szemtanúja az esetnek amit most megosztok veletek” – írta a felvétel beküldője, aki elmondta, hogy a Pöttyös utca és az Üllői út kereszteződésben állt a jobbra kanyarodó sávban a piros jelzésnél.

Arra lettem figyelmes, hogy az üllői úton egy autó hirtelen megáll nem kis gondot okozva a mögötte érkezőknek és egy fél y fordulóval meg is fordul, majd velünk szembe a járdán keresztül távozik 

– részletezi a videó készítője, aki arról is beszél, hogy szerinte sajnos ez egy jó példa a mostanában tapasztalható közlekedési magatartásra, mert az emberek nagy többsége azt csinál, amit akar, nem törődve az esetleges veszélyhelyzet vagy baleset okozással.

Rovatok