Index Vakbarát Hírportál

Még mindig kutatnak a Londonban eltűnt magyar lány után

2021. május 27., csütörtök 15:32

A londoni rendőrség május 9. óta minden megtesz, hogy megtalálja A. Ágnes holttestét, akit a mai napig nem találnak – írja a Blikk. A MyLondon nevű helyi oldal szerint a nő holtteste a mai napig nem került elő.

A brit hatóságok egy 63 éves férfit, Neculai Peizant gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével. Arról semmilyen részlet nem szivárgott ki, hogy a rendőrségnek milyen bizonyítéka van a bűnösségére.

A meggyanúsított férfi a jelek szerint a kamerafelvételek ellenére egyelőre mindent tagad, máskülönben a 20 éves Ágnes maradványainak nyomára vezethette volna már a rendőröket.

Ágnes május 9-én tűnt el észak-londoni otthonából, és azóta senki sem látta. Eltűnését két idegtépő nap után május 11-én jelentették szerettei a rendőrségen.

Neil John detektív főfelügyelő múlt csütörtökön azt mondta, a Park Royal és a Holland Park területeinek átfésülésével próbálnak közelebb kerülni a bűntény megoldásához. A jelek szerint azonban ez nem vezetett eredményre. Ágnes a BBC szerint három éve költözött Londonba.

A lány nagybátyja korábban úgy nyilatkozott: reménykedik benne, hogy az unokahúga még mindig él:

Ágika egy nagyon édes, helyes lány. Nem voltunk napi kapcsolatban, hiszen amíg Magyarországon volt, ő Borsodban élt, én pedig Budapesten. Miután megjelent a hír, azonnal hívtam az édesanyját, aki velem együtt nagyon reméli, hogy ez csak egy rémhír. Hisszük, hogy Ágnes életben van. Próbálunk erősek maradni, bízunk abban, hogy minden jóra fordul.

A húszéves lány, akit Dóra néven is ismertek, nagyjából 165 centiméter magas, szőke hajú, átlagos testalkatú. Amikor legutóbb látták, fehér műszőrmekabát, szaggatott farmernadrág és rózsaszín cipő volt rajta.

Rovatok