Index Vakbarát Hírportál

A TEK rohanta le a skizofrén kispesti nőt, aki megverte és fel akarta robbantani az édesanyját

2021. május 30., vasárnap 15:52

Ököllel ütötte édesanyját egy 40 éves nő, majd megfenyegette, hogy megöli – tájékoztatta az Indexet a BRFK Kommunikációs Osztálya.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában tegnap 19 óra 50 perckor tett bejelentést egy nő, hogy a XIX. kerületben egy társasházi lakásban megtámadta a lánya.

A rendelkezésre álló adatok szerint szóváltás alakult ki köztük, majd a 40 éves nő ököllel és tenyérrel többször megütötte édesanyját, és azzal is megfenyegette, hogy megöli. Ekkor az anya kimenekült a lakásból, és értesítette a rendőrséget. A 40 éves nő a lakásban összegyűjtötte a késeket, és a szobájába zárkózott.

A Blikk úgy tudja, hogy a nő skizofréniában szenved. Végül sikerült megállítani, a hatóságok elzárták a gázt, mielőtt tragédia történt volna.

A lapunkhoz eljuttatott rendőrségi közlemény szerint a lakásba bementek a Terrorelhárítási Központ munkatársai, s megtalálták a nőt, aki az intézkedés alkalmával egyébként együttműködőnek bizonyult.

A 40 éves nővel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást. A nőt a mentők kórházba vitték – közölte a hatóság.

Rovatok