Index Vakbarát Hírportál

Videó: félelmetes pusztítást végzett egy teherautó Maglód főterén

2021. június 2., szerda 15:52

Szinte hihetetlen, amit egy autós fedélzeti kamerája rögzített Maglódon, egy előtte haladó teherautó csomagterének ajtaja kinyílt, és előbb fák ágait törte le, majd parkoló járművekben okozott sérüléseket, az erről készült felvételt a bpiautósok tette közé. 

Jól látható a videón, hogy hosszú idő telik el, mire észleli a tarolást végző teherautó vezetője, hogy az általa irányított jármű rakterének ajtaja nyitva van, és az nem csak a fák ágait nyesi meg a maglódi Fő utcán.

A fák metszéséért talán még hálás is lesz a település önkormányzata, azonban annak a két autónak a tulajdonosa, amelyekbe telibe csapódik a konténer hatalmas vasajtaja, biztos nem foglalták imába a teherautó vezetőjét.

Ha ez nem történik meg, talán még most is hajt tovább a sofőr 

– írja a felvételt készítő autó sofőrje.

Feleségem vezette a kamerás autót. A konténert szállító tehergépkocsi mögé bekanyarodva természetesen a veszélyt észlelte, és azonnal elkezdett dudálni, villogni. A tehergépkocsi sofőrje ebből semmit nem vett észre, még azt sem, amikor az első autónak nekicsapódott a kinyílt ajtó. Ekkor már a kamerás autó mögött érkezők is folyamatosan dudáltak. A második autóval való találkozás után vette észre a tehergépkocsi-sofőr a problémát 

– mondta a felvétel beküldője.

Rovatok