Index Vakbarát Hírportál

Megtartják az Anna-bált

2021. június 10., csütörtök 06:56

Július végén rendezik meg a 196. Anna-bált Balatonfüreden, valamint az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják idén − adta hírül az MTI. A bált július 31-én az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában rendezik meg.

A báli bevonulás a hagyományok szerint történik majd, lesz bál szépe választás és utcabál is. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

Az Anna Fesztivált július 26. és 31. között rendezik meg. Az Anna Fesztivál első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est részesei lehetnek az érdeklődők. Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet július 27-én, a prímásversenyt július 28-án rendezik. Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren. Július 30-án a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort és megrendezik a szívhalászatot is.

Az idei bálra meghívást kaptak a 18 éves balatonfüredi lányok mellett azok is, akik a tavalyi, vírushelyzet miatt elmaradt eseményre lettek volna hivatalosak. A bált a jelenlegi járványügyi szabályozásokat figyelembe véve rendezik meg.

Rovatok