Index Vakbarát Hírportál

Kovács Zoltán: A jogszabály jó okkal tiltja a homoszexualitás népszerűsítését

2021. június 18., péntek 06:47

Ha a gyermekeink védelméről van szó, nem kérdés: zéró tolerancia van érvényben a pedofilokkal szemben, a gyermekek szexuális nevelése pedig kizárólag a szülő joga – írta véleménycikkében Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Az MTI beszámolója szerint Kovács Zoltán hangsúlyozta: Magyarország sok elismerést zsebelt be családbarát politikája miatt, amely egyre több házasságot és gyermekszületést eredményezett. Ugyanakkor a magyar családpolitika nem mindenhol aratott osztatlant tetszést – teszi hozzá. 

Kovács Zoltán idézte Orbán Viktor miniszterelnök legújabb szamizdatját, amelyben a kormányfő azt írta: a véleményhegemóniára törekvő liberálisok összefogtak Magyarország ellen, és elferdítették a törvény szellemét és betűjét, amelynek lényege a gyermekek védelme.

Fontos megnézni a tényeket a jelenlegi helyzetben. Magyarország Alaptörvénye kimondja, hogy minden gyermeknek joga van a fizikai, mentális és erkölcsi fejlődéséhez szükséges védelemhez és gondoskodáshoz. Az alaptörvény kilencedik módosítása pedig rögzíti a gyermek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, valamint biztosítja, hogy a Magyarország alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelésben részesülhessen. A parlament ugyanebben a szellemben kedden elfogadott egy új törvényt, amely tovább erősíti a gyermekek védelmét

– hangsúlyozta az államtitkár. Hozzátéve:  „ahogy várták, a liberális gondolatrendőrség azonnal erőteljes tűz alá vette a törvényt”.

A jogszabály jó okkal tiltja a homoszexualitás és a nemváltoztatás népszerűsítését kiskorúak számára. Úgy gondoljuk, meg kell védenünk gyermekeink szexuális fejlődését. Egyúttal hiszünk benne, hogy bizonyos tartalmakat csak a megfelelő korban lehet ismertetni a gyermekek egészséges pszichológiai és mentális fejlődése érdekében

– fűzte hozzá.

Meglátása szerint a bírálók igyekeznek elhallgatni, hogy az új törvénynek köszönhetően szigorúbb büntetések vonatkoznak a szexuális bűncselekmények elkövetőire, és a gyermekek további védelme érdekében létrejön a pedofil bűnelkövetők jegyzéke.

Az államtitkár kiemelte: a törvény nem hoz újdonságot, csak fokozza egy sérülékeny csoport védelmét, ráadásul nem szól bele a 18 év fölöttiek életébe és szexuális gyakorlatába. Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte: az Európa jövőéért – a gyermekekért – zajló vita elkezdődött, és Magyarország kész megvédeni álláspontját – zárta gondolatait Kovács Zoltán.

Mint megírtuk, az Országgyűlés június 15-én 157 igen szavazattal, egy nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta a Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella által beterjesztett salátatörvényt

A pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat eredetileg a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények, többek között a gyermekpornográfia büntetését szigorította volna jelentősen, továbbá rendelkezett a pedofil bűnözők nyilvántartásának létrehozásáról.

Ehhez a törvényjavaslathoz nyújtott be az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága múlt hét csütörtökön módosító csomagot, amely messze túlmutat az eredeti törvényjavaslat céljain.

Rovatok