Index Vakbarát Hírportál

Videó: kis híján halálra gázolta a gyalogost a buszsávban előző sofőr

2021. június 19., szombat 13:17

A thriller, de lehet, hogy a horror műfajába is beillik az, amit egy autós művelt Budapest belvárosában: nemcsak a buszsávban előzött, de a közlekedési lámpa piros jelzésére sem állt meg, és eközben kis híján elgázolt egy szabályosan közlekedő gyalogost. Az esetről készült felvételt a bpiautósok.hu osztotta meg. 

Érthetetlen és megbotránkoztató képeket vett fel egy autós fedélzeti kamerája 2021. június 16-án a Rákóczi úton. 

Az ilyen embernek semmi keresnivalója a közlekedésben. Nem csak átslisszan éppen, hanem már jó ideje piros volt a lámpa… 

– fűzte hozzá a videó beküldője, aki elmondta azt is, hogy az életveszélyesen közlekedő autós a buszsávban haladt, és majdnem elgázolta a balról szabályosan, zöld jelzésen áthaladó gyalogost, akinek egy-két másodpercen múlott az élete.

Elárulta azt is, reméli, hogy a videó a rendőrség látókörébe is bekerül, mert tényleg csak a szerencsén múlott, hogy nem lett tragédia.

A közlekedési portál megnyugtatta a horrorsztorit élőben átélő sofőrt, és elmondta neki, hogy ez a felvétel a következő – rendőrséggel közösen készített – CIVIL POFÁTLAN(TAN)ÍTÓ-videóban biztosan megtalálható lesz, ami egyet jelent a rendőrségi eljárás hivatalból történő elindításával. 

Rovatok