Index Vakbarát Hírportál

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottját

2021. június 21., hétfő 12:07

Öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkossággal gyanúsított 28 éves Vitális Dániel Attila.

A rendőrség a honlapján azt írja, hogy a holttestet egy autóban, Szanazugban találták meg, megölte magát, miután két fiatallal, egy nővel és egy férfival végzett a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában. Az autót a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

A gyalogosok elől a területet elkerítették, így akinek a környéken van dolga, csak az autók között tud továbbmenni. A városban sokan most azt találgatják, mi lehetett a kegyetlen leszámolás oka.

Az Index korábban hírt adott arról, hogy a férfi áldozatai húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak. A férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték fel. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, mert még tartott a helyszínelés.

Az MTI információi szerint Vitális Dániel Attila egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

Rovatok