Index Vakbarát Hírportál

Nagy verést kapott a férfi, aki részegen kiabálta, hogy lefeküdt más feleségével

2021. június 28., hétfő 18:32

Egy házaspár alaposan helybenhagyta azt a részeg férfit, aki azt kiabálta a pár háza előtt, hogy viszony a van az asszonnyal – adta hírül a police.hu.

A rendőrség portálja beszámol róla, hogy Rakacán, 2021. június 27-én a délelőtti órákban két férfi között vita, majd verekedés alakult ki az utcán. A testi sértést az előzte meg, hogy az egyik férfi részegen megjelent a másik családi háza előtt és az ott lakó férfinak ecsetelni kezdte, hogy bensőséges kapcsolatot ápol annak feleségével.  A férj megelégelte a rágalmakat a feleségéről és távozásra szólította fel ellenlábasát, aki azonban nem tágított. Ekkor a kellően felbosszantott férj egy alkalommal lefejelte vitapartnerét, majd távozott.

Ám ezzel nem ért véget az eset, mert a feleség is hallotta, hogy miket terjeszt róla az ittas férfi, aki a fejelés után kiment a házból és egy seprőnyéllel ütlegelni kezdte a férfit. 

Az összevert férfinek nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

A férj ellen súlyos testi sértés bűntett, míg a feleség ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szendrői Rendőrőrs. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.

Rovatok