Index Vakbarát Hírportál

Távozik a Századvég éléről G. Fodor Gábor

2021. július 1., csütörtök 14:22

Távozik a Századvég Alapítvány elnöki székéből G. Fodor Gábor. A lépésről közösségi oldalán számolt be és mint írta, másfél évtizede dolgozik a Századvégnél, ahol volt junior elemző, elemző-kutató, kutatási igazgató, 2011-től stratégiai igazgató, 2016 nyarától elnökhelyettes, végül 2018 októberétől elnök. A Századvég elnökeként arra vállalkozott, hogy politikai “hegyet” ad az intézménynek, és segíti az Alapítványt annak a célnak az elérésében, hogy a stratégiai kutatás és politikai értelmezés meghatározó intézménye legyen.

G. Fodor Gábor közösségi oldalán azt írta:   e lfogadtam Schmidt Mária főigazgató asszony megtisztelő felkérését és a továbbiakban a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatójaként folytatom tovább szakmai pályámat. Ugyanakkor a Századvéggel való kapcsolatom sem szakad meg, az elkövetkező időszakban a kuratórium főtanácsadójaként segítem az Alapítvány munkáját.

(Borítókép: G. Fodor Gábor a Századvég Alapítvány elnöke köszöntőt mond az Európa jövője: család vagy migráció című konferencián a budapesti Larus rendezvényközpontban 2019. február 28-án. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Rovatok