Index Vakbarát Hírportál

Mészáros Lőrinc azt akarja, hogy Fekete-Győr András nyilvánosan bocsánatot kérjen tőle

2021. július 6., kedd 16:33

„Pár hónapja jelentett fel Orbán Viktor strómanja, Mészáros Lőrinc, mert több interjúban határozottan beszéltem arról, hogy egy normális jogállamban fideszes bűntársaival együtt nem úszhatná meg a felelősségre vonást” – írja legújabb bejegyzésében a Momentum elnöke, és egyben miniszterelnök-jelöltje.

Fekete-Győr András hozzátette, a bíróság akkor neki adott igazat, az elsőfokú ítélet szerint Mészáros Lőrincnek tűrnie kell, hogy a 2022 utáni elszámoltatásáról beszél a politikus, de Mészáros Lőrinc fellebbezett, ami azt jelenti, hogy az ügy másodfokon folytatódik. 

A bejegyzésből az is kiderül, hogy Magyarország leggazdagabb embere polgári pert is indított a politikus ellen, amelyen a nyilvánosságát kizárását kérte, miközben egyébként nyilvános bocsánatlérést vár a Momentum politikusától. 

Természetesen mi nyílt tárgyalást kezdeményezünk, mert semmi félnivalónk a nyilvánosságtól. Sőt, ha Magyarország leggazdagabb embere ilyen büszke a saját teljesítményére, vegyen részt ő is személyesen a nyílt tárgyaláson, és mondja ki, hogy nem tartja magát strómannak

– fogalmazott a bejegyzésben. 

Rovatok