Index Vakbarát Hírportál

Baleset miatt bedugult az M7-es, beállt az M0-s

2021. július 15., csütörtök 17:58 | aznap frissítve

Óriási dugó alakult ki az M7-es autópályán a Balaton felé Szabadbattyán térségében. A 70-es kilométernél a kora délutáni órákban több jármű ütközött össze. A közel tíz kilométeres torlódásban 40-45 perces araszolgatásra figyelmeztetett az Útinform.

Azt javasolták, hogy aki a Balaton északi partjára tart, Székesfehérváron keresztül a 8-as főutat válassza, ha a déli partra készül, menjen inkább az M6-os autópályán, majd a 61-es és a 64-es főúton kerüljön.

A rendőrök negyed öt körül a baleset helyszínelését már befejezték, így az érintett útszakasz valamennyi forgalmi sávja ismét autózhatóvá vált. Az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldalán, a 71-es kilométerszelvényben hat autó ütközött össze.

Sokan haladnak az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé, a szigetszentmiklósi csomóponttól 5-10 perces araszolgatásra kell készülni. Az ellenkező irányban az M5-ös felé 35-40 perccel nőtt a menetidő. Az annahegyi pihenőhelytől lassult le az előrejutás.

A 4-es főúton, a 235-ös kilométernél, Debrecen-Bocskaikertnél baleset miatt kell forgalomkorlátozásra készülni.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátkelő kilépő oldalán, az erős tranzitforgalom miatt három kilométeres a kamionsor.

A 31-es főúton Mende és Sülysáp között nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődött. A 34-es kilométertől a 45-ös kilométerig több szakaszon a fél útpályát lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat, torlódásokra lehet számítani.

Rovatok