Index Vakbarát Hírportál

Futhat a 25 milliós kártérítés után a lúgos orvos áldozata

2021. augusztus 10., kedd 07:54

 Július 27-én járt le a határidő, hogy a lúgos orvosként elhíresült Bene Krisztián átutalja azta 25 millió forintos kártérítést, amelyet  áldozata,  Renner Erika kap. Az összeget a férfi apja küldte el, de nem Renner Erika, hanem a végrehajtó számlájára,  ami miatt újabb eljárás következik – írja a Telex.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mindez szándékosan történt-e, de a végrehajtó szerint életszerűtlen a helyzet, Renner Erikának pedig most a Fővárosi Törvényszéken kell kérnie a végrehajtási eljárás elrendelését. Ennek az átfutása valószínűleg újabb többnapos procedúra lesz több százezer forintos költséggel, de mivel a jogerős ítélet alapján Renner Erika „költségmentességet élvez”, ezt az összeget is a férfira terhelhetik majd.

Bene Krisztiánt 2018-ban ítélték jogerősen 11 év szabadságvesztésre, a kártérítés összegéről pedig most júliusban született jogerős döntés. Bene Krisztián 2016 óta folyamatosan és módszeresen szabadult meg a vagyonától, nehogy kártérítést kelljen fizetnie áldozatának, akinek a nemi szervét ő öntötte le maró lúggal 2013. március 12-én, bosszúból, amiért szakított vele.

Rovatok