Index Vakbarát Hírportál

150 ezer forintot fizettek Dombóváron egy nőért, hogy prostitúcióra kényszerítsék

2021. augusztus 11., szerda 09:44

Egy férfi 150 ezer forintért vásárolt meg Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa. Mindkét férfit elfogták – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon. A nyomozók kedden egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el.

A gyanú szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassa Olaszországban. Ezután a sértettet nagyhajmási házába vitte, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte.

A rendőrök a feltételezett elkövetőket az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket - áll a tájékoztatásban.

Emberkereskedelem, illetve a 20 éves férfi ellen emberrablás elkövetése miatt is nyomoznak ellenük. Kezdeményezték mindkét férfi letartóztatását.

Rovatok