Index Vakbarát Hírportál

Megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki vasárnap reggel a Tiszába ugrott Szegeden

2021. augusztus 24., kedd 13:14 | aznap frissítve

Egy horgász jelentette a rendőrségnek, hogy Szegeden a Tiszában egy ismeretlen férfi holttestét találta meg 2021. augusztus 24-én kora reggel, a férfiről kiderült, hogy azonos a vasárnap eltűnt 32 éves személlyel – tájékoztat az esetről police.hu.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy vasárnap (augusztus 22-én) a Tiszába ugrott egy férfi, Szegeden, aki az egyik hídról vetette magát a mélybe és nagy erőkkel keresik a hatóságok.

A rendőrség abban bízott, hogy a férfinek volt annyi ereje, hogy ki tudott úszni a partra, és a partmenti házak valamelyikében tartózkodik és a lakosság segítségét is kérték, hátha valaki látta őt.

A keddi bejelentés után a szegedi rendőrök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársaival együttműködve, a holttestet a vízből kiemelték. Ezután helyszínen megállapították, hogy a megtalált holttest azonos azzal a férfival, aki 2021. augusztus 22-én a reggeli órákban a Bertalan Hídról a Tiszába ugrott.

A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit vizsgálja.

Rovatok