Index Vakbarát Hírportál

Szájer József 200 milliós balatoni házában tengeti napjait

2021. augusztus 25., szerda 08:03

Szájer József, a Fidesz volt EP-képviselője, a párt egyik alapítója jelenleg a Balatonon tengeti hétköznapjait egy nyaralóban, amelynek külön bejáratú stégje is van – derült ki a Blikk beszámolójából

A képek alapján Szájer József maga végzi a házimunkát, a vízparti villa kertjében éppen friss ruhákat teregetett, amikor sikerült lencsevégre kapni. 

A lap információi alapján a nyaraló nagyjából kétszázmillió forintot érhet, azt még 2014 végén vette meg Szájer József. Úgy tudják továbbá, hogy miután befejezte a munkát Brüsszelben, lakcímét áthelyezte a balatoni hétvégi házba, amelynek ő az egyedüli tulajdonosa.

Szoktam látni néha, ha épp úszik egyet a vízben. De általában csak messziről, az utcán még soha nem futottam össze vele

– fogalmazott a lapnak egy, a közelben élő férfi az Alaptörvény egyik megalkotójáról. Szájer Józseffel egyébként próbáltak interjút készíteni, de a hölgy, aki ajtót nyitott, nem túl kedvesen másfelé irányította a Blikk újságíróit. 

Mint ismert, a politikus karrierje tavaly novemberben tört derékba, amikor egy szexpartin vett részt, ahová csak férfiakat hívtak meg, a nagy ijedelemben pedig a volt politikus az ereszen próbált megszökni, ugyanis abban az időpontban Brüsszelben már nem lett volna szabad az utcán lenni a kijárási korlátozások miatt.

Rovatok