Index Vakbarát Hírportál

Karácsony Gergely: félnek a fideszes fiúk

2021. augusztus 29., vasárnap 11:59 | aznap frissítve

Félnek a fideszes fiúk, van is rá okuk – reagált Karácsony Gergely főpolgármester miután a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, Kocsis Máté bejelentette, hogy a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel szeptember elsejétől petíciót indít a 2002 és 2010 közti kormányzás kedvezőtlen hatásainak bemutatására.

Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán úgy fogalmazott,

Több mint tíz év teljhatalmú kormányzás után ennyire telik tőlük: ellenzékellenes kampányt indítanak azzal a kimagasló kreatív teljesítménnyel, hogy Stop Karácsony.

Karácsony Gergely szerint viszont egyszerűen csak azért küzdenek, hogy szabadlábon maradhassanak, miközben ők Magyarország szabadságáért. „Az előválasztás kitűnő alkalom arra, hogy megmutassuk, okkal féltik a hatalmukat” – így a politikus.

„Mert el fogjuk őket zavarni, és ez, a kormányváltás az előválasztáson kezdődik. Addig, hadd javasoljak némi kiegészítést ehhez a stop-kampányhoz, hátha eszükbe jut, hogy ők vannak kormányon éppen, még egy kis ideig.”

Karácsony Gergely mindezek összefoglalásaként arra utalt, hogy akik megálljt szeretnének parancsolni Orbán Viktornak, azok csatlakozzanak az általa létrehozott 99 mozgalomhoz.

Rovatok