Index Vakbarát Hírportál

Mindenkit felkeres a Fidesz a legújabb kampányával

2021. szeptember 1., szerda 16:38

Szerdán megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója Hollik István. A kampány indításáról korábban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője számolt be.

Az MTI szerint Hollik István most azt mondta: több mint ezer aktivista gyűjti az aláírásokat az ország 300 pontján. Az első két hétben a közterületeken, az utcán lesz erre lehetőség,

utána segítőikkel együtt felkeresnek minden állampolgárt – mondta Hollik István. 

Hozzátette: a petíciót azért indították, hogy megmutassák: sokan vannak, olyanok, „akik nem kérnek még egyszer a kudarcos Gyurcsány-korszakból”. Mindenki csatlakozzon a petícióhoz, "aki nem akarja, hogy „visszatérjen a múlt, a 2010 előtti kishitű, önbecsülését vesztett, a magyar nemzeti érdeket teljes mértékben háttérbe szorító és a magyar emberekkel szemben teljesen szembeforduló kormányzás!” – mondta Hollik István.

A kommunikációs igazgató emellett azzal is érvelt a petíció mellett, hogy azok közül, akik 2022-ben szavazni fognak, sokan még gyerekek voltak, amikor Gyurcsány Ferenc „békés tüntetőkkel szemben vezérelt lovasrohamot”.

Rovatok