Index Vakbarát Hírportál

Nem engedik haza a kórházból Schobert Norbertet

2021. szeptember 1., szerda 20:10

Schobert Norbert a múlt héten került kórházba egy sztrók miatt, amelyet követően azonnal műteni is kellett. A fitneszguru most már legszívesebben hazamenne, de az orvosa egyelőre még nem engedte el. 

A Blikk szerint Schobert Norbertnek azért kell még a kórházban maradnia, mert az orvosok el akarnak végezni néhány utóvizsgalatot. Párja, Rubint Réka ezzel kapcsolatban azt mondta: nagyon hiányzik a férje, de most az a legfontosabb, hogy minden utasítást betartson és mielőbb felépüljön.

A doktornő azt mondta, kímélnie kell magát, és sokat pihennie. Folyamatos kontrollvizsgálatok követik egymást, amelyeknek az eredményei szerencsére nagyon biztatóak

– fogalmazott Rubint Réka, hozzátéve: ha férjét kiengedik, akkor otthon ő fog vele betartatni minden orvosi utasítást.

Úgy gondolom, hogy megijedt most annyira, hogy tényleg betartsa a legfontosabb orvosi előírást: kerülje a stresszt. […] Rengeteget beszélgetek vele erről, és egyelőre nehéz elfogadni ezt a tényt, hogy ez megtörtént vele, de ennek tükrében át kell alakítani az életünket

– mondta Rubint Réka.

Schobert Norbert nemrég a kórházból üzent követőinek, és azt mondta: szerinte ami történt, azt jelzi, hogy vissza kell vennie a munkából.

Rovatok