Index Vakbarát Hírportál

Jönnek haza a vendégmunkások, három órát kell várakozni Röszkénél

2021. szeptember 4., szombat 11:00

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt háromórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán szombat délelőtt – közölte honlapján a rendőrség.

Intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti határátkelőhely belépő oldalán is, ott egy órát kell várakozniuk a Szerbiából érkezőknek. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes lehet a kisebb átkelőket választani, de a Tompa és Kelebia közti határátkelőt szintén érdemes lehet elkerülni, mert a szombat reggeli adatok szerint itt is félórás a kilépő és belépő forgalom.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség oldalán olvashatnak.

Az M1-esen és a 66-os főúton is lassul a forgalom

Mindeközben az Útinform oldalán közölték, hogy a Mecseken átvezető 66-os főúton, Sásd térségében a 31-es km-nél felborult egy személygépkocsi. A műszaki mentés miatt a fél útpályát lezárták. 

Az M1-es autópályán, a főváros irányába, a 92-es és a 86-os km között pedig terelést építenek ki, ezért a bábolnai pihenő és a komáromi csomópont között,a belső és külső sávot zárják le. A forgalom a leállósávon haladhat, torlódásra és hosszabb menetidőre kell készülni. 

Az M1-es autópálya a másik irányba is elesett, a Győr felé vezető oldalon baleset történt Tatabányánál. A 62-es kilométerszelvényben két autó ütközött, egy ember megsérült.

Rovatok