Index Vakbarát Hírportál

Bemutatta a Kádár János-tervet Szanyi Tibor pártja

2021. szeptember 11., szombat 16:17

Kádár János-terv néven ismertette 2022-es választási programját Szanyi Tibor pártja a II. Munkás Büszkeség Napján. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) a többi ellenzéki párttól külön, önállóan indul a választásokon.

Eljött az ideje a tisztánlátásnak: a Magyar Országgyűlésben, illetve az oda tartó pártok között az ISZOMM-on kívül nincs baloldali, tehát rendszerkritikus erő

– közölte a párt. Mint írják, az Orbán-kormánynak mennie kell, mert szinte minden szolidaritást kiölt a magyar népből. A kihívó ellenzéki tömb viszont alig kínál többet, szociális értelemben tán még annyit sem, mint a hatalmon pöffeszkedők – folytatják.

Az ISZOMM úgy véli,

a mai Magyarországnak korunk szocializmusa jelent alternatívát, amit a párt a Kádár János-tervbe foglalt. Ez az igazságosság és a szociális felemelkedés terve.

A párt legalább 5 százalékos szavazati arányt célozva az Országgyűlésbe készül, hogy a dolgozó milliók véleményét is eljuttassa a döntéshozókhoz.

A másfél éve alakult párt mottója, A krumplileves legyen krumplileves! is jelzi a program alapelveit, melynek főbb pontjai:

Rovatok