Index Vakbarát Hírportál

Vadászfegyverrel lőtte le családtagjait az 54 éves apa Dunakeszin

2021. szeptember 13., hétfő 08:48

Súlyos családi tragédia történt Dunakeszin, a Kisfaludy utcában, ahol egy 54 éves férfi lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. A rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) egységei nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban az elkövető magával is végzett a rendőrök kiérkezése előtt.

A hírt először egy helyi Facebook-csoport adta közre, a bejegyzés szerint több lövést lehetett hallani a Kisfaludy utcában, és sok rendőrautó érkezett a helyszínre. A családi tragédiát később a rendőrség is megerősítette honlapján, a Pest megyei kapitányságon emberölés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Bors információi szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végzett először az anyósával és volt párjával. A hangzavarra kirohant a kisfiuk, aki kétségbeesetten próbálta megtudni, mi történhetett. A lap úgy tudja, hogy a férfi minden áldozattal egyetlen lövéssel végzett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 vagy a 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép:  Mentők, rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették.  Fotó:  Mihádák Zoltán / MTI)

Rovatok