Index Vakbarát Hírportál

Tízmilliós támogatás Zalatnay Saroltának, aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót

2021. szeptember 14., kedd 15:23 | aznap frissítve

Zalatnay Sarolta is aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót, amelyre a Fidesz és a KDNP szeptember elsején kezdte el gyűjteni az aláírásokat. Az énekesnő Érden írta alá a petíciót, ahol Dömötör Csaba és Aradszky András országgyűlési képviselőkkel készített közös fényképet − szúrta ki a Blikk.

Aradszky András a rendezvényen megtisztelőnek nevezte, hogy Zalatnay Sarolta is eljött hozzájuk és „kiállt a biztonságos, normális jövő mellett”. Az énekesnő hozzászólásban csak annyit válaszolt:

Boldog vagyok mert annyi szeretetet kaptam tőletek,mint a színpadon szoktam. Ez is erősíti bennem azt,hogy jó helyen vagyok, mert »Mindig kell egy barát«.

Zalatnay Sarolta egyébként júliusban miniszteri támogatásban részesült. A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós − szúrta ki a Napi.hu. A pályázat címe „az életmű koncertkörút megvalósítása” volt, helyszínként Tárnokot jelölték meg.

A petícióról korábban Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, hogy öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a kezdeményezéshez. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még a kormányzására.

Rovatok